Fastelavn i 0. klasse

Hvem er vi?

Vi er en folkeskole med ca. 400 elever fordelt i en almen del fra 0.-9. klasse, en specialafdeling fra 0.-10. klasse, vores Ude-SFO og klubben In Between til alle børn i Skjern Kommune.

Vi er en udviklings- og læringsorienteret skole, som vægter en anerkendende og ressourceorienteret kommunikation. Glæde, leg og læring går hånd i hånd på vores skole, hvor vi grundet vores tilknytning til DGI og Skjern Håndbold vægter bevægelse højt. Glade børn har lyst til at lære!

Vores skolehverdag er præget af mange forskellige måder at lære på. Cooperative learning, aldersintegrerede dage, emneuger og fagdage, lejrskoler, samt besøg udefra og besøg ud af huset skaber variation og motivation.

Vi udfordrer det enkelte barn på hver sit niveau og skaber en stemning, som hilser alle såvel store som små velkommen på skolen.

Fastelavn - er mit navn

0. klasse slår katten af tønden

Nyhed billede
Både politi, røvere, indianere og såmænd også en julegave. Mandag var 0. klasse superflot udklædt og klar til tøndeslagning i kantinen. Marlene var forklædt som baby og Dorte som voksen.