Skolevalg på Amagerskolen

Hvem er vi?

Vi er en folkeskole med ca. 458 elever fordelt i en almen del fra 0.-9. klasse, en specialafdeling fra 0.-10. klasse, vores Ude-SFO og klubben In Between til alle børn i Skjern Kommune.

Vi er en udviklings- og læringsorienteret skole, som vægter en anerkendende og ressourceorienteret kommunikation. Glæde, leg og læring går hånd i hånd på vores skole, hvor vi grundet vores tilknytning til DGI og Skjern Håndbold vægter bevægelse højt. Glade børn har lyst til at lære!

Vores skolehverdag er præget af mange forskellige måder at lære på. Cooperative learning, aldersintegrerede dage, emneuger og fagdage, lejrskoler, samt besøg udefra og besøg ud af huset skaber variation og motivation.

Vi udfordrer det enkelte barn på hver sit niveau og skaber en stemning, som hilser alle såvel store som små velkommen på skolen.

Line Schmychker den 27-08-2015

På vegne af Sundhedscenter Vest fremsendes vedhæftede fil vedrørende ADHD arrangement den 9. september 2015.

For yderligere information kan Sundhedscenter Vest kontaktes:

Susanne Rystok
    Sundhedscenter Vest
    Kirkegade 3
    6880 Tarm
    Ringkøbing-Skjern Kommune
    Mobil 2018 3303

Ulla Eskesen den 25-08-2015
    Sensommerhilsen fra PREP-lederne i Ringkøbing-Skjern Kommune

Et PREP kursus er et kursus for par med børn. Kurset har fokus på parforholdet, med emner som bl.a. Forventninger, De 4 faresignaler, Problemløsning, Kommunikation, Engagement og Forpligtelse, Venskab og Glæde. Man deltager som par, og der er ikke gruppedrøftelser. Parret drøfter kun egne forhold med hinanden.

Et kursusforløb kan hjælpe parret til god kommunikation indbyrdes, og medvirke til god stemning i hjemmet, til glæde for både dem selv og børnene.
    Hvis man har lyst til at investere i sit forhold og i den gode stemning i en børnefamilie, er det et godt tilbud.
    Det er fortsat gratis og med let forplejning.

Der er planlagt 2 nye PREP-kurser i efteråret med start henholdsvis den 30. september og den 2. november.

Se mere om indhold, datoer og tilmeldingsblanket på www.rksk.dk/sundhedsplejen

Vi glæder os til at holde kursus sammen med jer, der tilmelder sig.

Hanne Simonsen
    Sundhedsplejerske og PREP-koordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune
    E-mail: hanne.simonsen@rksk.dk
    Tlf. 29281957

Kunstudstilling på skolebiblioteket

Billedkunstholdet fra musikskolen udstiller i øjeblikket deres værker på skolebiblioteket.

Nyhed billede
Tove Lauritsen fortæller her for 4. klasse om de forskellige kunstværker i udstillingen. Alle værker er lavet af børn fra musikskolens billedkunsthold. Kig forbi - men husk...nok se - ikke røre.