Skolevalg på Amagerskolen

Hvem er vi?

Vi er en folkeskole med ca. 458 elever fordelt i en almen del fra 0.-9. klasse, en specialafdeling fra 0.-10. klasse, vores Ude-SFO og klubben In Between til alle børn i Skjern Kommune.

Vi er en udviklings- og læringsorienteret skole, som vægter en anerkendende og ressourceorienteret kommunikation. Glæde, leg og læring går hånd i hånd på vores skole, hvor vi grundet vores tilknytning til DGI og Skjern Håndbold vægter bevægelse højt. Glade børn har lyst til at lære!

Vores skolehverdag er præget af mange forskellige måder at lære på. Cooperative learning, aldersintegrerede dage, emneuger og fagdage, lejrskoler, samt besøg udefra og besøg ud af huset skaber variation og motivation.

Vi udfordrer det enkelte barn på hver sit niveau og skaber en stemning, som hilser alle såvel store som små velkommen på skolen.

Bolddag på Amagerskolen

Traditionen tro var der dømt bolddag på Amagerskolen, sidste dag før påskeferien. Indskolingen lavede aktiviteter på skolen, mens 3. kl - 9. klasse mødte i Skjern Kulturcenter til en storstilet fodboldturnering.

Nyhed billede
Vinder i hal 1 blev holdet "Team Girlz". Præmien for bedst udklædte hold gik til "team Nike". I hal 2 dystede de lidt større elever. Her vandt "Retroholdet" mens "The Zombies" vandt bedste udklædning. I overbygningen gik pokalen til"Shababserne fra Skjern" og "Hippierne" var de bedst udklædte.