Dimission 2016

Forskerbesøg i anledningen af forskningens døgn

5. - 7. klasse havde besøg af Sten Schmidl Søbjerg fra DTU Space

Sten Schmidl Søbjerg har været med til at bygge satelitten SMOS som samler data til at holde øje med klimaforandringer. Han holdt et fint oplæg for mellem 2 og 7. klasse.
Se billederne herunder:

Hvem er vi?

Vi er en folkeskole med ca. 400 elever fordelt i en almen del fra 0.-9. klasse, en specialafdeling fra 0.-10. klasse, vores Ude-SFO og klubben In Between til alle børn i Skjern Kommune.

Vi er en udviklings- og læringsorienteret skole, som vægter en anerkendende og ressourceorienteret kommunikation. Glæde, leg og læring går hånd i hånd på vores skole, hvor vi grundet vores tilknytning til DGI og Skjern Håndbold vægter bevægelse højt. Glade børn har lyst til at lære!

Vores skolehverdag er præget af mange forskellige måder at lære på. Cooperative learning, aldersintegrerede dage, emneuger og fagdage, lejrskoler, samt besøg udefra og besøg ud af huset skaber variation og motivation.

Vi udfordrer det enkelte barn på hver sit niveau og skaber en stemning, som hilser alle såvel store som små velkommen på skolen.