Skolevalg på Amagerskolen

Hvem er vi?

Vi er en folkeskole med ca. 458 elever fordelt i en almen del fra 0.-9. klasse, en specialafdeling fra 0.-10. klasse, vores Ude-SFO og klubben In Between til alle børn i Skjern Kommune.

Vi er en udviklings- og læringsorienteret skole, som vægter en anerkendende og ressourceorienteret kommunikation. Glæde, leg og læring går hånd i hånd på vores skole, hvor vi grundet vores tilknytning til DGI og Skjern Håndbold vægter bevægelse højt. Glade børn har lyst til at lære!

Vores skolehverdag er præget af mange forskellige måder at lære på. Cooperative learning, aldersintegrerede dage, emneuger og fagdage, lejrskoler, samt besøg udefra og besøg ud af huset skaber variation og motivation.  

Vi udfordrer det enkelte barn på hver sit niveau og skaber en stemning, som hilser alle såvel store som små velkommen på skolen.

Legepatruljen har haft sidste arbejdsdag

Nyhed billede
Årets legepatrulje har haft sidste "arbejdsdag" og herfra skal lyde et stort tak for indsatsen i år. Legepatruljen består af børn fra 6. klasse, som investerer tid og energi i at hjælpe mindre børn ind i god leg. De små ser en stjerne i de store børn. Legepatruljen har i år leget med børnene på "fart og bevægelsesholdet", "Sociale lege-holdet" og "Hyggeholdet". Mange tak for indsatsen
mvh
Marianne T, Amra og Marlene